Because you Love to Move

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat biedt Movelo?

Als organisatie wil je mobiliteit graag goed geregeld hebben, maar hoe speel je in op de veranderde mobiliteitsbehoefte? Hoe zorg je voor flexibel en duurzaam vervoer, zonder dat de implementatie veel tijd in beslag neemt. Movelo helpt je hierbij op weg! Wij bieden jouw organisatie de mogelijkheid een uniforme e-bike vloot beschikbaar te stellen aan je medewerkers, huurders, klanten en/of omwonenden. Met ons innovatieve deelsysteem zijn de e-bikes makkelijk deelbaar!

Movelo voorziet jouw organisatie van een gepersonaliseerde e-bike vloot. Inclusief verzerking, onderhoud en reparaties. Volledig ontzorgd! 

Waarom een zakelijke e-bike van Movelo?

Bespaar geld en tijd

Meer delen, minder parkeerkosten en het snelst in de binnenstad. De deelbare e-bike als de ideale vervanger van de auto.

Duurzame mobiliteit

Door e-bikes te gebruiken in plaats van auto’s bespaar je natuurlijk direct CO2. Wij planten daarnaast voor iedere 250 gefietste kilometers een boom!

Vitaliteit

Als vernieuwende organisatie bied je de mogelijkheid om kilometers gezond op de fiets af te leggen.  Fris en gezond naar je volgende afspraak.

Onbezorgd onderweg

Geen last van files ! En met onze service en verzekering  zijn jullie altijd onbezorgd op de weg.

Wil je weten welke oplossing bij jou past?
Vraag meer informatie aan