Allcura: ´Met de e-bikes zijn de medewerkers sneller op bestemming en je heb daarnaast geen parkeerstress. Ze gebruiken het elke dag en allcura bespaart veel op de benzinekosten.’

  • Bedrijf: Allcura thuiszorg
  • Klant: Lisette de Peinder
  • Type oplossing: Bedrijfs e-bikes met sleuteloplossing
  • Gebruikersgroepen: Thuiszorgmedewerkers

Allcura is een organisatie die zorg aanbiedt bij de mensen thuis. De medewerkers van Allcura moeten op een dag snel kunnen verplaatsen van de ene client naar de ander. De e-bikes van Movelo dragen hier dus uitstekend aan bij! Allcura zocht naar een aanbieder van e-bikes en kwam toen bij Movelo terecht. Allcura vondt de samenwerking erg fijn, ‘Movelo had erg veel geduld en dacht goed met ons mee wat het beste bij Allcura en binnen ons budget paste’.  

‘De uitgebreide mogelijkheden van de branding op de fietsen, zorgen voor een goede uitstraling en zichtbaarheid’

De e-bikes van Movelo worden dus beschikbaar gesteld voor de medewerkers van het huishoudelijkteam. Met de e-bikes zijn de medewerkers dus sneller op bestemming en je heb daarnaast geen parkeerstress. Ze gebruiken het elke dag en allcura bespaart hier natuurlijk veel op de benzinekosten. De e-bikes zijn dus een uitermate goed vervoersmiddel om tussen kleinere afstanden je voor te bewegen! 

Movelo biedt ook branding naar keuze aan op de e-bikes. ‘De branding mogelijkheden op de e-bikes van Movelo zorgen ervoor dat wij meer zichtbaarheid krijgen en hierdoor wellicht nieuw personeel kunnen aantrekken’.  

Waarom een zakelijke e-bike van Movelo?

Bespaar geld en tijd

Meer delen, minder parkeerkosten en het snelst in de binnenstad. De deelbare e-bike als de ideale vervanger van de auto.

Duurzame mobiliteit

Door e-bikes te gebruiken in plaats van auto’s bespaar je natuurlijk direct CO2. Wij planten daarnaast voor iedere 250 gefietste kilometers een boom!

Vitaliteit

Als vernieuwende organisatie bied je de mogelijkheid om kilometers gezond op de fiets af te leggen.  Fris en gezond naar je volgende afspraak.

Onbezorgd onderweg

Geen last van files ! En met onze service en verzekering  zijn jullie altijd onbezorgd op de weg.

Wil je weten welke oplossing bij jou past?
Vraag meer informatie aan