Onze klanten

Voor elk type bedrijf een passende oplossing. Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen.

Onze klanten
Voor elk type bedrijf een passende oplossing. Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen.
Maaike Jorritsma
Maaike Jorritsma
Product Expert Travel Concepts @Rabobank
Lees verder
"In de stad is de fiets een milieuvriendelijke en gezonde concurrent van de auto of OV. Daarom is Rabobank op locatie Croeselaan in Utrecht gestart met een pilot met deelfietsen van Movelo. Wij worden ontzorgd door het gebruiksgemak van de Movelo app en de medewerkers zijn enthousiast over de fijne fietsen."
Lisa Thorsing
Lisa Thorsing
Office & community lead @Aimforthemoon
Lees verder
"Movelo heeft op ons kantoor een hub geplaatst met elektrische fietsen en wij zijn daar mega tevreden over. De elektrische fietsen kan je reserveren en openen met een overzichtelijke app. Zo kan je heel makkelijk en snel naar een afspraak in de stad of naar het station. De fietsen zijn super fijn. Ook reageren ze snel en hebben zij een uitstekende service!"
Ron Brink
Ron Brink
Service manager @Van den Udenhout
Lees verder
“Fijn bedrijf om mee samen te werken. Korte lijnen en snelle reacties bij vragen. Goed bruikbaar product als vervangend vervoer bij werkplaatsbezoek met een eenvoudig en duidelijk portal waar reservering automatisch in komen en eenvoudig zijn te volgen.”
Wendy van Roos
Wendy van Roos
Facilitaire zaken anonieme gemeente
Lees verder
We use 6 e-bikes for our municipality and are very satisfied with them. The user app works perfectly, the service (we don't need much) is also very good. Our employees are also very happy with this extra transport facility and prefer to get on the bike rather than in the car.
Vorige
Volgende

Movelo heeft een oplossing voor elk segment

Kantoren

Kantoren vertrouwen op Movelo om hun werkplekken te transformeren in duurzame en efficiënte omgevingen. Onze innovatieve elektrische fietsoplossingen stellen werknemers in staat om op een gezonde en milieuvriendelijke manier naar het werk te pendelen, wat resulteert in een verminderde CO2-uitstoot en een positieve bijdrage aan de leefomgeving.

Met trots hebben we al vele kantoren geholpen bij het stimuleren van een gezonde levensstijl onder hun medewerkers, het verminderen van het woon-werkverkeer en het bevorderen van een groen imago. Bijvoorbeeld Aimforthemoon, Rabobank en Allurca thuiszorg. Ontdek hoe Movelo het verschil kan maken voor uw kantoor en ontdek waarom steeds meer bedrijven op ons vertrouwen voor hun duurzame mobiliteitsbehoeften.

Vakantieparken

Ontdek de meerwaarde van Movelo’s elektrische fietsoplossingen op vakantieparken! Onze elektrische fietsen voegen een extra dimensie toe aan de vakantie-ervaring van uw gasten, waardoor ze moeiteloos en milieuvriendelijk kunnen genieten van al het moois dat uw park en de omgeving te bieden hebben.

Fietsen naar nabijgelegen dorpen en steden wordt een plezierige activiteit, terwijl tegelijkertijd wordt bijgedragen aan een groenere omgeving door verminderde CO2-uitstoot.

Verschillende vakantieparken en hotels waren jou voor, zoals Cuber Suites en de Boshoek. Hier wordt volop gebruik gemaakt van de e-bikes door de gasten. Benieuwd naar wat klantverhalen of naar de opties voor jou park? Neem contact met ons op.

Openbare hub

Heb je een bestaand bedrijfs- of huurpand? Bied bewoners een totaal mobiliteitsconcept! Voorzie ze van stadsfietsen, mountainbikes of zelfs bakfietsen voor dagelijks gebruik onder jouw voorwaarden.

Dit is ook goed toe te passen voor bijvoorbeeld een gemeente of openbare organisatie. Bij Velodroom bevalt deze optie van hubs openbaar stellen voor de buurt en hiermee zorgen dat nog meer mensen gebruik kunnen maken van de deelfietsen tegen betaling. 

Autodealers

Bied jouw klanten een andere vorm van vervangende mobiliteit! Leveren jouw klanten hun auto af voor reparatie? Waarom geen e-bike als vervangend vervoermiddel gebruiken? Dan is ons e-bike abonnement ideaal. Je kiest de fietsen en het gewenste contract en wij leveren wat je heeft uitgekozen direct bij jullie aan de deur . Zo stel je e-bikes niet alleen ter beschikking aan uw medewerkers , maar ook aan uw klanten als vervangend vervoermiddel. Als alternatief kunnen ze tijdens het weekend ook worden gehuurd. Voorbeelden van deelgenomen autodealers zijn Van den Udenhout en A-point.

Lees hier de uitgebreide klantverhalen

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie
kunnen betekenen?