Van den Udenhout: ‘Eenvoudig en duidelijk portal waar reserveringen automatisch binnenkomen en gemakkelijk te volgen zijn.’

  • Bedrijf: Van den Udenhout
  • Contactpersoon: Ron Brink, Office Manager 
  • Type oplossing: 40 e-bikes, 70 deelsystemen en 13 locaties met verschillende laadoplossingen
  • Gebruikersgroepen: Medewerkers, klanten, buurtbewoners

Ontdek de samenwerking met Autobedrijf Van den Udenhout, een vooraanstaande speler op het gebied van mobiliteit. Met een sterke aanwezigheid in Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Boxtel, Veldhoven en Veghel behoort Van den Udenhout tot de meest vooraanstaande dealers in Nederland voor gerenommeerde merken zoals Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens en Urban Arrow e-bikes.

Sinds 2021 heeft Van den Udenhout zich aangesloten bij Movelo. In de 9 vestigingen van Van den Udenhout heeft iedereen nu de mogelijkheid om een e-bike te huren, bijvoorbeeld voor een snelle boodschap in het centrum of als vervangend vervoer. Deze nieuwe benadering van mobiliteit versterkt de band tussen het autobedrijf en het stadsleven. Bovendien draag je direct bij aan de vermindering van CO2-uitstoot wanneer je even snel een e-bike pakt voor je boodschappen in plaats van de auto. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat de implementatie van Movelo voor het bedrijf veel heeft betekend op het gebied van flexibiliteit en mobiliteit.

De reden om Movelo-hubs op deze locaties te plaatsen, is om het vervangend vervoer beter te organiseren. Je wordt volledig ontzorgd en hebt nauwelijks omkijken naar de organisatie. Zo vertelt de office manager, Ron Brink: “Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Korte lijnen en snelle reacties bij vragen. Een goed bruikbaar product als vervangend vervoer bij werkplaatsbezoeken, met een eenvoudig en duidelijk portal waar reserveringen automatisch binnenkomen en gemakkelijk te volgen zijn.”

Het enthousiasme onder de gebruikers is ook terug te zien in de resultaten, want Van den Udenhout heeft in twee jaar tijd al meer dan 80.000 kilometer gefietst. Hiermee heeft het bedrijf al meer dan 320 bomen weten te planten.

Waarom een zakelijke e-bike van Movelo?

Bespaar geld en tijd

Meer delen, minder parkeerkosten en het snelst in de binnenstad. De deelbare e-bike als de ideale vervanger van de auto.

Duurzame mobiliteit

Door e-bikes te gebruiken in plaats van auto’s bespaar je natuurlijk direct CO2. Wij planten daarnaast voor iedere 250 gefietste kilometers een boom!

Vitaliteit

Als vernieuwende organisatie bied je de mogelijkheid om kilometers gezond op de fiets af te leggen.  Fris en gezond naar je volgende afspraak.

Onbezorgd onderweg

Geen last van files ! En met onze service en verzekering  zijn jullie altijd onbezorgd op de weg.

Wil je weten welke oplossing bij jou past?
Vraag meer informatie aan