Nuctech: ‘De medewerkers zitten voornamelijk op kantoor, daarom vinden wij het belangrijk om beweging te stimuleren’

  • Bedrijf: Nuctech Netherlands
  • Contactpersoon: Farzana Soebedar, Office Manager 
  • Type oplossing: Twee e-bikes met deelsysteem
  • Gebruikersgroepen: Medewerkers

Nuctech Netherlands heeft een kantoor aan de Wilheminakade in Rotterdam met super mooi uitzicht op de Erasmusbrug en het centrum van Rotterdam. Op de e-bike kun je effectief door de stad bewegen en het centrum bereiken. De e-bikes worden dus ook veelvuldig gebruikt voor woon-werk verkeer en om naar afspraken in de stad te gaan. Er is al ruim 1000 km gefietst!

Een ander belangrijk punt voor Nuctech Netherlands is om de gezondheid van de medewerkers te stimuleren. Het aanbieden van e-bikes is daarom een mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Nuctech Netherlands zat al langere tijd met het idee om e-bikes aan te bieden en was opzoek naar flexibiliteit, sportiviteit en gezondheid voor de medewerkers.

Nuctech Netherlands vondt de samenwerking met Movelo erg positief! ‘Het contact met Movelo was flexibel en ze waren goed bereikbaar, zeer behulpzaam!‘ Het deelsysteem dat Movelo aanbiedt vinden zij daarnaast ook geweldig! ‘Het gebruik van een app is helemaal van deze tijd, omdat iedereen bij ons tegenwoordig een werktelefoon heeft. Verder is er geen gedoe met losse sleuteltjes en vind ik de fleetsoftware, waar ik alles met betrekking tot de fietsen in kan zien, makkelijk te gebruiken’. 

Waarom een zakelijke e-bike van Movelo?

Bespaar geld en tijd

Meer delen, minder parkeerkosten en het snelst in de binnenstad. De deelbare e-bike als de ideale vervanger van de auto.

Duurzame mobiliteit

Door e-bikes te gebruiken in plaats van auto’s bespaar je natuurlijk direct CO2. Wij planten daarnaast voor iedere 250 gefietste kilometers een boom!

Vitaliteit

Als vernieuwende organisatie bied je de mogelijkheid om kilometers gezond op de fiets af te leggen.  Fris en gezond naar je volgende afspraak.

Onbezorgd onderweg

Geen last van files ! En met onze service en verzekering  zijn jullie altijd onbezorgd op de weg.

Wil je weten welke oplossing bij jou past?
Vraag meer informatie aan