Cuber: ´Gasten kunnen binnen een paar minuten een fiets reserveren en er mee weg fietsen’

  • Organisatie : Cuber suites
  • Klant: Edwin Smaal & Danny Paerl
  • Type oplossing: E-bikes met deelsysteem (geintegreerd met Cuber app) met outdoor hub
  • Fietsgebruikers: Gasten van Cuber suites

Cuber is een vakantiepark die luxe suites aanbiedt in de ongerepte natuur van de veluwe zonder voorzieningen. Er is dus geen receptie, zwembad of een horecagelegenheid. Bij Cuber staat net als bij Movelo een app centraal. Zij gebruiken deze voor het openen van de deur, het bestellen van diensten, tot het chatten van hun persoonlijke guides  voor tips en hidden gems. De e-bikes van Movelo passen dus erg goed bij dit concept, waarbij er geen menselijke handelingen nodig zijn zoals, inname en uitgifte van de fietsen.  Door de API oplossing van Movelo heeft Cuber de werkwijze gelijk kunnen integreren in hun app. De gasten hebben dan maar 1 app nodig en dit maakt het zeer gebruiksvriendelijk.

‘Er was direct een perfecte match qua cultuur en manier van werken. Start-up mentaliteit van snelheid, flexibiliteit en “Can do” mentaliteit.’

De samenwerking ervaarde Cuber zeer positief met Movelo. ‘Wij hadden met Movelo geen traditionele klant-leverancier relatie maar een partnership, waarbij we hebben gekeken naar mogelijkheden waar we beide beter van werden’. De branding is daarnaast ook specifiek uitgewerkt in de huisstijl & artwork om de propositie van Cuber aan te laten sluiten bij de doelgroep. Deze huisstijl en artwork is ook verwerkt in de branding van de Hub.  

Cuber zou Movelo zeker aanraden aan andere vakantieparken. ‘Movelo biedt hoogwaardige e-bikes aan die gemiddeld beter zijn dan andere soorten e-bikes, zorgt voor betere service voor de gasten (op het gebied van geen rijen, verschillende formulieren invullen en inname en uitgifte van de fietsen) en het deelsysteem via de app zorgt voor minder kosten voor een vakantiepark.  

Waarom een zakelijke e-bike van Movelo?

Bespaar geld en tijd

Meer delen, minder parkeerkosten en het snelst in de binnenstad. De deelbare e-bike als de ideale vervanger van de auto.

Duurzame mobiliteit

Door e-bikes te gebruiken in plaats van auto’s bespaar je natuurlijk direct CO2. Wij planten daarnaast voor iedere 250 gefietste kilometers een boom!

Vitaliteit

Als vernieuwende organisatie bied je de mogelijkheid om kilometers gezond op de fiets af te leggen.  Fris en gezond naar je volgende afspraak.

Onbezorgd onderweg

Geen last van files ! En met onze service en verzekering  zijn jullie altijd onbezorgd op de weg.

Wil je weten welke oplossing bij jou past?
Vraag meer informatie aan